In februari jl. ontvingen de inwoners van Staphorst de glasvezelkrant in hun brievenbus. In deze krant stond een rebus waarbij mooie prijzen te winnen waren van lokale ondernemers. De oplossing van de rebus was: ‘Supersnel internet is dichterbij dan ooit!’ De prijswinnaars hebben afgelopen week hun prijs in ontvangst genomen.

De winnaars

1e prijs: cadeaubon van Restaurant Stien is gewonnen door Alie Schoenmaker

2e prijs: cadeaubon van Haarmode Heuckeroth is gewonnen door Mandy Tiemens

3e prijs: 2 delicatessenpakketten van Verscentrum Staphorst zijn gewonnen door familie Veerman en Harwin Lier

4e prijs: 2 cadeaubonnen van Hillies Snackbar zijn gewonnen door Alfred Steenbergen  en Jarno Timmerman.

 

DELTA Fiber Netwerk feliciteert alle prijswinnaars en bedankt de deelnemers voor hun deelname.

Aanmelden voor glasvezel kan nog tot 13 april a.s.

Als 20% van de inwoners van Staphorst ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 april 2022 een abonnement afsluit bij een van de telecomaanbieders, komt er glasvezel! Indien inwoners nog vragen of hulp nodig hebben bij het afsluiten van een abonnement,  zijn ze welkom bij het Glasvezel Informatiepunt of bij één van de lokale verkopers. Er ligt een smakelijke verrassing voor ze klaar.

Meer informatie is ook te vinden op gavoorglasvezel.nl.