Er is zeker reden voor een feestje, want Jenn bestaat 12,5 jaar! Dat wordt gevierd met leuke acties de komende tijd in de winkel en ook in de webshop. Oktober 2009 startte Jennita Visscher haar atelier Jenncollier aan huis met handgemaakte sieraden, workshops, kinderfeestjes en thuis party’s.
De sieraden en accessoires zijn er nog steeds volop maar het assortiment is behoorlijk uitgebreid met mode, ondergoed en beenmode.  Jenn  just for women is nu een damesboetiek  met eigentijdse kleding van gerenommeerde merken.
Elke dag mode inspiratie op de socials zorgt ervoor dat veel dames naar Staphorst komen, allemaal benieuwd naar de geshowde items en ook het sfeertje willen proeven bij Jenn.
Sinds 2019 is de naam veranderd in Jenn just for women “ maar … de heren mogen gezellig meekomen hoor “ aldus Jennita. De koffie  staat altijd klaar bij Jenn en bij mooi weer is er een  gezellig terras buiten .
Met veel enthousiasme runt Jennita en haar team de winkel. Met de schoenenwinkel Zuss&Zij even verderop , zijn ze een ware aanvulling voor het winkelend publiek in Staphorst.
 Dit 12,5 jarig jubileum wordt gevierd met toffe acties in de winkel op de socials en ook in de webshop.
Reden genoeg om lekker te komen shoppen ( zie onze advertentie elders in de krant)
Inspiratie nodig? Of gewoon benieuwd? Volg Jennstaphorst op fb/Instagram.