Het 2e elftal van de SC Rouveen werd afgelopen zaterdag voorzien van nieuwe presentatie-shirts door Slager Dienstverlening uit Staphorst.

Voorafgaande aan de competitiewedstrijd tegen DWP werden er aan de spelers en begeleiding van het 2e elftal nieuwe presentatieshirts uitgereikt door Jannes de Lange van Slager Dienstverlening uit Staphorst. Slager is al meerdere jaren de trouwe sponsor van dit team en het vernieuwde logo van het bedrijf zal ook de komende jaren op de tenues prijken van het team. Het met vijf jaar verlengde en verbeterde contract biedt Slager ook de mogelijkheid om het team straks te voorzien van een nieuw wedstrijdtenue en nieuwe trainingspakken, zodat de complete outfit straks voorzien is van hun vernieuwde logo.

Namens de spelersgroep werd Jannes in de bloemetjes gezet en kon de voorbereiding op de wedstrijd tegen DWP beginnen. De wedstrijd werd gewonnen met 2-0, waardoor het team “lekker meedraait” in hun competitie. Momenteel staat het team keurig op de derde plaats op de ranglijst.