Het 1e Staphorster jeugd tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdag hun uitwedstrijd tegen het 1e team van Emmeloord. Abel Bijker, Bert Jan Krale en Jennieke Krale lieten er geen gras over groeien en bleken geen medelijden met hun tegenstander te hebben. Abel werd in zijn eerste enkelpartij in de vijfde game verrast, maar zijn andere twee partijen werden vrij gemakkelijk in winst omgezet. Ook Bert Jan en Jennieke lieten zich niet onbetuigd, zij pakten elk in hun drie enkelpartijen de volle winst. Het dubbel van Abel en Bert Jan werd een spannende aangelegenheid, helaas ging deze in de vijfde game de mist in. Uitslag, een 2-8 winst voor het 1e Staphorster jeugdteam.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond hun thuiswedstrijd tegen Heino 4. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Jaron Mussche werden danig op de proef gesteld. Albert mocht namens de thuisploeg de spits afbijten, dit werd de eerste spannende aangeledenheid van de avond. Sibrand en Jaron volgden hierna ook met een goed resultaat, want na drie partijen was het 3-0 voor Staphorst 1. Maar Heino 4 liet zich niet zomaar op de slachtbank leggen. Sibrand wist na de winst in zijn eerste partij, mogelijk mede door een lichte polsblessure en geen geluk aan zijn zijde, zijn tweede en derde partij niet in winst om te zetten. Voor Jaron pakte ook zijn tweede partij goed uit, in zijn derde partij ging Jaron met opgeheven hoofd onderuit. Albert werd in zijn tweede partij geen strobreed in de weg gelegd, maar in zijn derde partij werd het hem niet makkelijk gemaakt. Na een ogenschijnlijk hopeloze achterstand werd de partij, in weer vijf games in winst afgesloten. Uitslag, een moeizame 6-3 winst voor Staphorst 1.

Voor het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen kwam het 3e team van DTV ’84 uit Dalfsen naar Staphorst toe. Doordat DTV ’84 3 met twee spelers kwam opdagen was de stand aan het begin al 3-0 voor Staphorst 2. Harry Pathuis, Nico Drost en Simone van den Berg stonden wederom voor een zware klus, maar het drietal heeft zich kranig geweerd. Dat Harry en Simone met hun prille aanwezigheid in het wedstrijdtafeltennisteam niet bestand waren tegen hun twee tegenstanders uit Dalfsen is zeker geen schande, het plezier is er gelukkig niet minder om. Nico was “in the winning mood”, hij won met enig gemak beide enkelpartijen. Uitslag, een 5-4 winst voor Staphorst 2.