Jouw leukste zomerbaan in de zorg vind je bij Carinova!

Wat jij doet

Jouw leukste zomerbaan in de zorg vind je bij Carinova!

Ons werkgebied bestaat uit 120 zorgteams. Daardoor zijn er voor jou als vakantiemedewerker altijd mogelijkheden en is er altijd iets te doen. Het kerngebied van Carinova omvat 9 gemeenten; Deventer, Dalfsen, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Rijssen-Holten, Raalte, Zwolle. Er is altijd wel een gebied bij jou in de buurt waar voldoende mogelijkheden zijn. Je bent heel flexibel: je bepaalt zelf waar je gaat werken en hoe je dit vorm geeft. Of dit nu de thuiszorg is, de woonzorg of juist de combi? Dat bepaal jij!  Een gebrek aan veel afwisseling zal er niet zijn!

Wie jij bent

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende zomerbaan of juist op zoek naar een vast team in de zorg? Volg je een zorgopleiding of ben je inmiddels gediplomeerd en lijkt het je leuk om in de vakantieperiode flexibel in de zorg te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de aankomende zomerperiode zoeken wij betrokken en bevlogen vakantiemedewerkers voor het gehele werkgebied.  Afwisselend in de woon of thuiszorg.

Wat wij bieden

  • We bespreken jouw wensen graag; kortom, alles is bespreekbaar
  • Afhankelijk van je profiel en inzetbaarheid, de mogelijkheid om kennis te maken met Carinova en de verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg
  • Goed betaalde bijbaan en arbeidsvoorwaarden
  • Flexibiliteit
  • Nog aan het studeren? De bijbaan is beter betaald dan een bijbaantje in de supermarkt of horeca!
  • Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze succes verhalen. We delen ze namelijk graag met je! Hieronder alvast een voorproefje.

https://www.werkenbijcarinova.nl/vacatures/vakantiewerk-of-bijbaan-carinova/