Autobedrijf Stapel B.V. is een allround garagebedrijf en APK-keurstation. Wij zijn een vertrouwd adres voor APK, onderhoud en reparatie, camperonderhoud, diagnose, schadeherstel-en afwikkeling, aircoservice, etc. Tevens kunt u bij ons terecht voor in-en verkoop van nieuwe of gebruikte personenauto’s en bedrijfsauto’s.

Word jij onze nieuwe collega? 

Ter uitbreiding van ons team hebben we een vacature voor een

WERKPLAATS RECEPTIONIST

Wij zoeken een enthousiast, gedreven persoon die zorgt draagt voor de werkplaatsplanning, klantcontact en de werkplaatsfacturatie. Ervaring in/ affiniteit met de autotechniekis daarbij een vereiste. De klant staat bij ons altijd voorop; jij hebt daarom een klantvriendelijke houding, zowel aan de balie als aan de telefoon. Het betreft een functie die ook uitgevoerd kan worden in een parttime dienstverband.Wil je meer informatie over deze vacature of wil je solliciteren, neem dan contact op met Jan Troost, telefoonnummer 0522-462431. Of stuur een mail naar administratie@autobedrijfstapel.nl.

Binnenlopen mag ook, de koffie staat klaar!

Industrieweg 16
7951 CX  Staphorst
www.autobedrijfstapel.nl