Op dinsdagavond 8 maart hield skeelervereniging Staphorst haar jaarlijkse ledenvergadering. Dit kan gezien worden als de aftrap van het nieuwe zomerseizoen. Met de leden werd er teruggekeken op het seizoen 2021 en vooruit gekeken naar 2022. De vereniging is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft veel nieuwe (jeugd) leden mogen begroeten.

Aftreden bestuursleden

Ook wordt deze avond traditioneel gebruikt om (bestuurs)leden in het zonnetje te zetten. Zo waren Jan Hokse (9 jaar lang bestuurslid) en Jan Bisschop (15 jaar lang bestuurslid) in 2021 afgetreden. Zij werden nu nogmaals in het zonnetje gezet en bedankt voor bewezen diensten. Vanaf dit jaar zal ook Jan Kruidhof geen onderdeel meer zijn van het bestuur, hij was een bestuurslid vanaf het eerste uur. Door omstandigheden was Jan helaas afwezig, maar ook hij is op gepaste wijze bedankt voor zijn inzet.

Huldiging medaillewinnaars

Daarnaast waren het de NK en EK medaillewinnaars van 2019, 2020 én 2021 die gehuldigd werden. Skeelervereniging Staphorst is erg trots op haar leden en wil bijzondere prestaties dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Joël Haasjes, Remon Kwant, Marthijn Mulder, Jurrian Haasjes, Niek Stolhof, Christian Haasjes, Jordy Harink en Ronald Haasjes ontvingen dan ook een envelop en een bos bloemen voor deze mooie prestaties.

Gediplomeerde trainers

Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht is de club ook dankbaar voor alle trainers die ervoor zorgen dat 2 keer per week de trainingen in goede banen worden geleid. Marieke Kroes, Henriët Bloemert en Gerwin Smit behaalden in 2021 hun trainersdiploma. Een puike prestatie en erg belangrijk, ze werden hiermee dan gefeliciteerd en zullen hopelijk zorgen voor veel plezier tijdens trainingen.

Kortom de skeelervereniging is klaar voor seizoen 2022 en hoopt ook dan weer met veel leden op de baan te mogen genieten van de mooie skeelersport. De trainingen beginnen op maandag 21 maart, de jeugd traint vanaf 18.15 uur, de senioren vanaf 19.15 uur. Een aspirant lid mag twee weken gratis meetrainen dus grijp je kans!