Het sponsorcontract tussen Bos Bedden en Loopgroep AG ’85 is met vier jaar verlengd. Rutger Veerman, sinds 2020 eigenaar van Bos Bedden, zette zaterdag zijn handtekening onder het sponsorcontract. Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking en hebben het volste vertrouwen in elkaar voor een volgende periode van vier jaar. Bos Bedden is al vanaf 2002 sponsor van de regionale loopgroep met voornamelijk leden afkomstig uit Nieuwleusen en Staphorst.

De hardlopers van Loopgroep AG ’85 zullen de komende tijd weer aan allerlei evenementen deelnemen in hun herkenbare wedstrijdkleding en zo de naamsbekendheid van Bos Bedden vergroten. In de showroom aan de Den Hulst in Nieuwleusen bevindt zich het grootste assortiment bedden van Noord Nederland. Deze week opent Bos Bedden een vestiging in Nijverdal. In een vergelijkbaar pand als in Nieuwleusen kan men ook daar terecht voor een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsbedden en toebehoren.

 

Foto © Fred Koningstein