De afgelopen week waren de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bij enkele wedstrijden actief.

Michiel Huzen nam deel aan de Vamberg marathon in Wijster. Het was een zware marathon, waarbij bij elke ronde van ruim 8 kilometer de Vam-berg beklommen moest worden, met steile stukken van zo’n 13%. Huzen liep de 42,195 kilometer in 3.25.37 en was hiermee de snelste van alle deelnemers.

Dennis Brandenburg nam in Harderwijk deel aan de Bosloopcompetitie die gehouden wordt op de laatste zondagen van de maand in de winter en het voorjaar. Brandenburg liep de cross over 5 kilometer in een tijd van 18.38 minuten en werd hiermee derde bij de Mannen.

Michiel Huzen nam deel aan de Last Man Standing.  Hierbij starten de deelnemers om 5 uur in de ochtend voor het lopen van een afstand van steeds 6,7 kilometer. Ieder uur vindt de volgende start plaats. Samen met zijn broer liep hij 6 ronden, waarmee zij een afstand van 40,2 kilometer volbrachten.