De SGP van Staphorst houdt zaterdag 12 maart een muzikale avond in de Bovenkerk van Kampen. Aan de avond werken musici uit de hele gemeente mee, waaronder Harm Hoeve.

Dankbaarheid overheerst bij SGP-lijsttrekker Roelof Slager. “Lang konden en wilden we geen bijeenkomsten organiseren met de coronapas, maar deze is weg en komt hopelijk nooit meer terug. We mogen weer!” Bij de SGP-lijsttrekker overheerst een gevoel van dankbaarheid. De SGP organiseert daarom een muzikaal omlijste avond, waarbij geïnteresseerden zowel digitaal als fysiek aanwezig kunnen zijn. Toegang voor de avond is gratis. De deuren openen vanaf 19 uur, waarna de avond om 19:00 uur aanvangt.

Tijdens deze avond wil Slager omzien naar de afgelopen vier jaar, maar ook vooruitkijken. “Er ligt een nieuwe raadsperiode voor ons, met grote uitdagingen.”

Naast deze onderwerpen zal de avond vooral in het teken staan van muziek. “Muziek verbindt”, aldus Slager, “en wat is er dan mooier om na lange tijd gezamenlijk hier naar te luisteren?” Slager zegt te hopen op een breed publiek. “Er is een breed scala aan muziek te horen, dus er is voor elk wat wils.”

Harm Hoeve uit Rouveen werkt mee aan deze avond. Op deze avond zijn verder de organisten: Henry Timmerman en Dirk Mulder. Pianisten uit de gemeente Staphorst zullen ook deze avond muziek ten gehore brengen. De pianisten die aan deze avond meewerken zijn: Anna en Julia Kooiker, Harold Dons en Roderick van Arnhem. Daarnaast zullen diverse gastsprekers hun boodschap voor de gemeente Staphorst brengen.