Aanstaande zaterdagmiddag is het ZORro Zaterdag. De ChristenUnie Staphorst heeft in haar verkiezingsprogramma een belangrijk punt gemaakt van Staphorst zwerfafval-vrij. Samen Staphorst Schoon! Dat is het doel. Daarvoor heeft de ChristenUnie de ZORro campagne bedacht.
ZORro staat voor Zwerfafval OpRuimer. ZORro’s zijn helden: samen houden we Staphorst schoon. ZORro is Spaans voor vos en dat is een hint naar Jan Vos en de Jan Vosdag in IJhorst: een mooi voorbeeld van succesvol initiatief om zwerfafval op te ruimen.
Zaterdagmiddag 5 maart gaan we samen aan de slag: Zwerfafval Staphorst (een lokale initiatiefnemer in de strijd tegen zwerfafval) heeft de routes opgesteld, de ChristenUnie zorgt voor hesjes, handschoenen en opruim-middelen.
Kom gezellig helpen: alleen of met je partner, kinderen, buren, vrienden of bekenden.
We starten om 13:30 vanaf het Marktplein (tegenover het gemeentehuis, Binnenweg 26).
Je kunt je van te voren aanmelden via mail of Whatsapp (a.schra@staphorst.nl of 06-41559111) of door een bericht aan de socials van Zwerfafval Staphorst (Facebook) en zwerfafval.staphorst (Instagram).
Maar ook zonder aanmelding ben je zaterdagmiddag van harte welkom!
Tot ziens,
ChristenUnie Staphorst
Zwerfafval Staphorst