Vrijdagavond 11 maart organiseert DNO media een verkiezingsdebat in het gemeentehuis. De lijsttrekkers van de vijf politieke partijen kunnen in het debat hun speerpunten helder en krachtig naar voren brengen. Zo wordt duidelijk wat de partijen het belangrijkste vinden voor de komende vier jaar. Wilt u bij het debat aanwezig zijn? Dat kan! Vanaf 19.00 uur bent u welkom in het gemeentehuis. Het debat begint om 19.30 uur.

Debat ook online te volgen

Het debat kunt u ook vanuit huis volgen. Het wordt live uitgezonden via deze website en door DNO media. Kijk op wijzijndno.nl voor de radio- en TV kanalen.

Heeft u vraag aan de politieke partijen?

Heeft u een vraag voor de lijsttrekkers van de politieke partijen? Stel ‘m via griffie@staphorst.nl dan brengen wij deze voor u in tijdens het debat.

Meer informatie over: