Bericht van uw gemeente

Update: Helaas zijn alle gratis energiebespaartassen vergeven.
Bestellen is niet meer mogelijk.

De energieprijzen blijven stijgen en het wordt mede daardoor steeds belangrijker om energie te besparen. Om u een handje op weg te helpen wordt er van alles georganiseerd door de gemeente. Er is bijvoorbeeld een duurzaam bouwloket met veel informatie en er worden webinars over verduurzamen georganiseerd.

Ook hebben wij al meerdere keren gratis energiebespaartassen weggegeven. Daar zijn er nog ongeveer 50 van over en ook die willen we graag weggeven. In de tas zitten allerlei kleine producten waarmee u energie kunt besparen, waaronder ledverlichting, een tijdschakelaar en een tochtstrip.

Wilt u één van de gratis energiebespaartassen die nog over zijn? Vraag de tas dan aan door te mailen naar helpdesk@energiebespaartas.nl. Vermeld daarin duidelijk uw naam, adres en woonplaats. U ontvangt dan een bevestigingsmail. Op vertoon van deze mail kunt u vervolgens zelf de tas ophalen bij Boer Staphorst. Bestel de tas alléén als u de tas ook komt ophalen. Anders maken we er graag iemand anders blij mee.

Er kan één tas per adres worden aangevraagd en OP=OP.