Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond thuis tegen het 8e team van De Brug uit Apeldoorn. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jan Supèr  waren erop gebrand om na hun degradatie vanuit de 2e klasse, nu in de 3eklasse een goede start te maken.

En of het een goede start bleek!! Hoewel het bij meerdere enkelpartijen het erom spande, wisten Sibrand, Albert en Jan alle negen enkelpartijen in winst om te zetten. Met een uitslag van 9-0 was het trio dan ook meer dan tevreden.

 

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen kreeg het 8e team van TT Zwolle op bezoek. Nieuwkomers Simone van den Berg en Harry Pathuis moesten het met z’n tweeën zien te klaren, want een quarantaine c.q. corona gerelateerd geval zat het een volledig team in de weg. Daardoor stond Staphorst 2 aan het begin al met 0-3 achter. Aan het enthousiasme van Simone en Harry heeft het niet gelegen. In hun allereerste competitiewedstrijd hebben beiden hun uiterste best gedaan. Op een gamewinst van Simone na gingen de punten naar TT Zwolle 8. Uitslag, 0-9 voor TT Zwolle 8.

 

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag hun uitwedstrijd tegen het 1e team van Kampenion uit Kampen. Bert Jan Krale, Abel Bijker en Jennieke Krale kregen de punten niet in hun schoot geworpen. Het eerste dubbel werd gespeeld door Abel en Jennieke, maar kregen geduchte tegenstand te verwerken. Deze dubbelpartij werd in de vijfde game in het voordeel beslist van Kampenion 1. Bert Jan was hierna aan de beurt in zijn eerste enkelpartij. Deze en ook de andere twee enkelpartijen werden door Ber Jan gewonnen. Abel had het meest moeilijk in zijn eerste en derde enkelpartij. In de eerste ging hij onderuit, maar in zijn tweede en ook derde partij scoorde hij twee winstpunten. Jennieke moest naast twee dubbelpartijen ook tweemaal aantreden voor haar enkelpartijen. Met weinig moeite slaagde Jennieke erin om beide enkelpartijen in winst om te zetten. In het tweede dubbel zat het duo van Kampenion Bert Jan en Jennieke geen strobreed in de weg, ook hierbij was het winstpunt voor Staphorst 1. Uitslag, 2-8 voor Staphorst 1.