Samen is leuker dan alleen, maar dat gaat niet voor iedereen vanzelf. Mensen die door omstandigheden een gering sociaal netwerk hebben, zullen dit herkennen. Als u daar graag verandering in wilt brengen, is deze cursus misschien iets voor u.  Impluz-preventie organiseert de cursus “Samen op Pad” in Staphorst. Deze cursus start op 22 maart van 13.30 tot 15.30 uur.

Soms vallen de vertrouwde dingen weg; omdat je even de energie niet hebt of hebt gehad om ze te onderhouden of vast te houden. Zo kan dat ook gaan met je sociale netwerk. Je kunt ineens bemerken dat je niet weet waar en hoe te beginnen om dit weer op te bouwen, uit te breiden of aan te gaan.

De eerste stap om nieuwe contacten te leggen is vaak lastig. Jezelf in beweging brengen, jezelf motiveren dat is met een groep vaak makkelijker. Daarom bieden we deze cursus aan waarin u – samen met anderen – letterlijk en figuurlijk op pad gaat. U krijgt handvatten en oefeningen die helpen bij het vinden en maken van nieuwe contacten en u leert omgaan met teleurstelling. Naast luisteren en praten, gaat u ook praktisch bezig met een aantal opdrachten.

Wanneer de cursus is afgerond, weet u wat belangrijk is in het aangaan en onderhouden van vriendschappen en contacten. U weet wat uw eigen kwaliteiten zijn hierin, bent beter in staat om nieuwe contacten op te bouwen en u heeft daar zelfs al een start mee gemaakt.

Praktische informatie:

De bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdag 22, 29 maart, 5 en 12 april van 13.30 tot 15:30 uur in Staphorst. Deelname is gratis voor inwoners van de Gemeente Staphorst. Er is geen verwijzing nodig.  Voor informatie kunt u bellen naar Marij Doornebosch: 06-32453629. Aanmelden kan bij info@Impluz.nl.