Mooi By Stadtmüller opent nu ook een PMU salon

Naast de overname van de herenkapper Stadtmüller opent Claudia nu ook haar eigen permanente make-up salon in Staphorst.

Claudia zit nu aan de andere kant van de tafel. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest als GGD inspecteur voor de warenwet waar zij vergunningen verleende o.a. aan permanente make – up salons, gaat zij nu zelf het vak uitvoeren. Eigenlijk is de liefde voor permanente make-up ontstaan tijdens mijn werkzaamheden. Ik zag tijdens mijn werk hoe het beter en anders kon. Wat ik regelmatig tegen kwam was dat men slechts een paar cursus dagen volgde i.p.v. een gedegen opleiding. Hierdoor heb je nauwelijks ervaring en kennis opgedaan en kennis van de daar bijbehorende risico’s.

Ik ben op zoek gegaan naar een uitgebreide opleiding met een erkend diploma. Naast mijn verpleegkundige achtergrond heb ik nu een goede basis om van start te gaan. Ik heb al meerdere modellen blij kunnen maken met prachtige wenkbrauwen, eyeliner of lippen. Ben je niet tevreden over de vorm van je wenkbrauw, mis je een stukje of wil je tijdens het zwemmen en sporten je make-up nog net zo mooi houden dan is permanente make-up oplossing.

Permanente make-up is eigenlijk semi permanent. Dat wil zeggen dat je 3 tot 5 jaar plezier kan hebben van je PMU. Een jaarlijkse Touch-up is aan te bevelen wanneer je de kleur net zo intens wil houden als in het begin. Bij permanente make-up worden pigmenten met een PMU-apparaat via een steriele naaldmodule met 50 tot 150 minuscule naaldpuncties per seconde in de huid aangebracht. Het lijkt qua techniek op tatoeëren maar het pigment wordt minder diep in de huid geplaatst en zal daarom na verloop van tijd geleidelijk en gelijkmatig vervagen.

De meeste mensen vinden de pijn te vergelijken met epileren. Ik werk uitsluitend met pigmenten die vrij van giftige stoffen zoals zware metalen en oxides. Deze stoffen zorgen voor verkleuring van de pigmenten (rood en blauw). Pigmenten voldoen aan de wetswijziging van 2022. Twijfel je over wat bij je past en of het iets voor je is, een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk. Mooi By Stadtmüller beschikt over de vereiste GGD vergunning.

Wanneer je een afspraak maakt in de maand februari krijg je een korting van  € 100,- op een behandeling. De behandeling mag later in het jaar gepland worden. Voor het maken van een afspraak ga naar: www.mooibystadtmuller.nl