‘Noteer alle zes kentekens van onze Ups en win.’ Met die boodschap schrijft de Staphorster SGP een prijsvraag uit. De winnaars maken kans op mooie prijzen.

De actie is afkomstig vanuit het campagneteam van de SGP. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart zullen de eerste zes kandidaten regelmatig met een zestal bestickerde Volkswagen Ups door de gemeente rijden. De eerste zes mensen die alle kentekens noteren en insturen, winnen een mooie prijs.

Deelnemers aan de prijsvraag kunnen hun antwoorden insturen naar campagneteam@sgp-staphorst.nl. De zes winnaars worden in de Studio Staphorst-uitzending van D.V. 1 maart bekend gemaakt. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door autobedrijven uit de gemeente Staphorst. De voorwaarden van de prijsvraag zijn terug te vinden op de website van de lokale SGP.

Foto: Foto van Roos