Op woensdag 22 december is er afgezwommen voor diploma A, B en C. Deze toppers hebben helaas geen foto, want deze zijn mislukt!

Afzwemmers 22 december 2021

Diploma A

Jade Bakker, Diederick Bloemert, Liam Bloemert, Kian Boessenkool, Phileine Compagner, Yens (Sylas) Dunnink, Tessa Duursma, Yasmijn Emmink, Rolf Harke, Steijn Hoeve, Selena van der  Horst, Rachel Kisteman, Charlena Kok, Joseph Koppelman, Britt van der Kwast, Thirza Mulder, Liv Mussche, Mick Trompetter, Sofie Van der Wal, Bram van der Veen, Lisa Visscher, Elyn de Vries, Juup Wentink, Rosan Westera, Nicole de Witte.

Diploma B

Joep van Ankum, Boaz Bloemert, Laurénce Bouwman, Bjorn Bouwman, Isra Brakke, Milan Coster, Jenita Cromwijk, Lund Domine, Daniël Drenth, Lizzy Eerenstein, Jodi Geerts, Micha Hak, Elin Kaat, Joas Kloosterman, Marit Kragt, Lars Marsman, Roos Mussche, Naomi Schra, Nina Spijkerman, Isa Tamminga, Vera Verkleij, Sem Visscher, Noah de Vries, Nikki Weijdeman, Evi Wierda.

Diploma C

Ayden de Boer, Elyas Harke, Marella van der Pasch, Enny Steinvoorte, Esmee Stegeman, Lize Westera.