Vrijdagavond 4 februari hoopt Tweede Kamerlid van de SGP Chris Stoffer naar Rouveen te komen. Daar gaat hij in gesprek over plaatselijke en landelijke actualiteiten. Vanuit het Hervormd Dienstgebouw zendt De Staphorster SGP de avond live uit via staphorst.sgp.nl. Deze stream is voor iedereen te volgen.

Vanuit zijn positie als SGP-Kamerlid zal Stoffer vragen beantwoorden en het gesprek aangaan met Roelof Slager als lokale lijsttrekker. Namens de plaatselijke SGP hopen ook nieuwkomers Peter de Boer, Henri Bisschop en Hendrik Mulder zich voor te stellen en een bijdrage te leveren. Tijdens de avond zal het onder andere gaan over de leefbaarheid van Rouveen en IJhorst, woningbouw en duurzaamheid. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen over andere thema’s.

De uitzending is te volgen via de website www.staphorst.sgp.nl vanaf 19:45 uur. Vragen kunnen van tevoren per mail (info@sgpj-staphorst.nl) of tijdens de livestream op YouTube gesteld worden. Jong en oud van harte uitgenodigd om op 4 februari in te schakelen!