WERKENDAMStichting Stéphanos heeft Nico (39) en Janneke (35) den Hartog benoemd voor het project in de regio rondom Lilongwe. Dat meldt Stéphanos vandaag op haar website.

Het echtpaar den Hartog heeft 4 kinderen. Ze zijn woonachtig in Utrecht en zijn belijdend lid van de Gereformeerde Gemeente aldaar. Nico is werkzaam als consultant bij een technisch en bedrijfskundig adviesbureau in Gorinchem. Janneke heeft lesgegeven op het Hoornbeeck College.

Fam. den Hartog zal zich in midden Malawi, dichtbij de hoofdstad Lilongwe bezig houden met het versterken en uitbouwen van onder andere het bestaande landbouw- en bijbelstudiewerk dat Stéphanos nu verricht vanuit het Talandira Harvest Centre.

Beiden hebben al eerder buitenland ervaring opgedaan middels vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika en Guinee-Bissau.

Na een voorbereidingsperiode die voornamelijk zal bestaan uit taal- en cultuurstudie en het opzetten van een thuisfrontteam, hopen zij D.V. september van 2022 uitgezonden te worden naar Malawi.  

Stéphanos is ook werkzaam in Zambia en Zuid-Malawi. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk met de Bijbel in de hand. In Zambia zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op evangelisatie. Stichting Stéphanos weet zich bij al haar werk gebonden aan Gods Woord en de drie Formulieren van Enigheid.