Hooggevoelig & Strong-willed; een bijzonder evenwicht, hoe ga je daar mee om? In deze online lezing op 27 januari om 19.30uur van Wietske Siffels kijken we aan de hand van het systeem van de Innerlijke Familie, welke behoeftes Hooggevoelig & Strong-willed kinderen hebben en hoe je daar als ouder op af kan stemmen.

Stel je voor…
Je kind weet heel goed wat het wil, precies hoe hij het wil en wanneer hij het wil. Tegelijkertijd is je kind ontzettend gevoelig voor spanningen, heeft het een zachte lieve kant die schrikt als er een (klein) conflict ontstaat en wil hij het eigenlijk het liefst allemaal helemaal goed doen, voor iedereen en altijd.

Het zijn kinderen met mooie eigenschappen, een levendige fantasie en een eerlijkheid die confronterend kan zijn voor hun omgeving. Het is daarnaast niet ongebruikelijk dat ze als ‘lastig’ ervaren worden of ‘slecht opgevoed’. En dat voelen ze maar al te goed aan.

Deze lezing zal online plaatsvinden via Zoom. Aanmelden kan via de websites www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl,www.bibliotheekzwartewaterland.nl of www.bibliotheekstaphorst.nl.