Afgelopen zaterdag hebben we voor het eerst weer afgezwommen in 2022 voor diploma A en B!
Het diplomazwemmen is beoordeeld door de juffen Fenny en Herma en meester Richard.
Na afloop kon iedereen tevreden met diploma op zak naar huis!

Er zijn 18 A diploma’s en 16 B diploma’s uitgereikt.

Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd!

De geslaagden zijn:

Diploma A

Lotte Boldewijn, Nieck Boldewijn, Fiona Brakke, Seth Courtz, Marlies Dunnink, Jax Geerts, Brody van der Heul, Jelte van de  Hoek, Wout Jansen, Gwen Knoll, Anouk Lambers, Mees Lassche, Lise Mostert, Dion van der Sluis, Roan Talen, Simon Terpstra, Maik Timmerman, Tygo Veerman,

Diploma B

Jade Bakker, Ruben Brand, Teun Buiter, Rolf Harke, Silvan Kok, Boaz Kooiker, Ilse-Marije Kooiker, Milano de Krosse, Thirza Mulder, Marnick Russcher, Lieke Schra, Elena Slager, Merle Talen, Liv Timmerman, Bram van der Veen, Lynn Willems