Uw huis verduurzamen en tegelijkertijd geld besparen. Daarover organiseert de gemeente Staphorst samen met BEVO, Kiekebos Klimaat & Duurzaam en Xement op maandag 31 januari tussen 20.00 en 21.00 uur een informatieavond.

Er worden verschillende mogelijkheden besproken om energie te besparen, u ontvangt informatie over aardgasvrij wonen en we leggen uit hoe u gebruik kunt maken van verschillende financieringsregelingen. Bovendien krijgen de eerste 100 aanmelders een gratis energiebespaartas ter waarde van € 75,- cadeau.

Alle woningeigenaren in de gemeente Staphorst nodigen we van harte uit om mee te doen aan het webinar!

Voordelig, energiezuinig en comfortabel
De energieprijzen blijven maar stijgen en we zien dat veel inwoners zich afvragen hoe ze de kosten in de hand kunnen houden. Het besparen van energie is één van de beste opties om de kosten te drukken. Daarbij komt dat het besparen ook nog eens goed voor het milieu is, wat steeds meer mensen belangrijk vinden. In een verduurzaamde woning woon je voordelig, energiezuinig en comfortabel.

Alle opties op een rij
Ook wethouder Alwin Mussche ziet de belangstelling voor verduurzamen toenemen: “Veel mensen vinden duurzaamheid belangrijk. Nu de energieprijzen ook nog eens stijgen, zien we dat steeds meer overwegen om hun woning te verduurzamen. Hier willen wij hen graag een eindje mee op weg helpen door tijdens dit webinar alle opties op een rijtje te zetten.”

Financieringsregelingen
Naast het geven van voorbeelden leggen we ook uit hoe u in aanmerking komt voor verschillende financieringsregelingen. Ook via die weg wil de gemeente u ondersteunen. Zo proberen we het verduurzamen van uw huis zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Na afloop kunt u zich aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met één van onze energieadviseurs.