De gemeente Staphorst en Sport & Business Staphorst doen een oproep aan onze sportkampioenen: bent u in 2021 1e geworden op een NK, EK of WK? Dan zetten wij u en uw sportprestaties graag in de schijnwerpers! Aanmelden kan tot uiterlijk 19 januari a.s. door een mail te sturen naar info@sebstaphorst.nl. U kunt ook een ander aanmelden.

Anders dan anders

De afgelopen jaren heeft de gemeente sporters die een NK, EK of WK titel hebben behaald in het zonnetje gezet. Omwille van de huidige coronamaatregelen hebben we dit jaar gekozen voor een andere, nieuwe vorm. Wethouder Mussche gaat samen met Sport & Business de sporters die in 2021 een titel behaald hebben de nodige aandacht geven. Hierover volgt begin februari meer info.

Passie voor sport

Net als voorgaande jaren gaan we de sporters die het afgelopen jaar een topprestatie geleverd hebben een podium geven door middel van interviews. De prestaties van de sporters inspireren anderen om ook in beweging te komen. Als uitvloeisel van het beweeg- en sportakkoord is de gemeente Staphorst dit jaar ook van de partij. Want (top)sport verdient aandacht! Goed voorbeeld doet volgen en het enthousiasme voor sport werkt, want bewegen is belangrijk.

Online, toegankelijk voor iedereen

Vanwege de coronamaatregelen gaat het dit jaar anders dan anders. Het wordt geen sportersavond zoals de afgelopen jaren maar een ander online ‘evenement’. Dit wordt voor iedereen online toegankelijk. Meer informatie hierover volgt de komende weken via de media en op de website van de gemeente en Sport & Business Staphorst.