Vandaag (oudejaarsdag) maken wij van onze CU voor even de #CarbidUnie. Omdat we zo ontzettend veel waarde hechten aan onze plattelandscultuur. met zijn prachtige rituelen. Deze zorgen voor saamhorigheid, betrokkenheid, verbinding.

Overal op het platteland zijn vandaag groepjes vrienden, familie of buren die elkaar sfeervol en begripvol ontmoeten. Samen het oude jaar uit knallen. Wie heeft de beste knal in je eigen groep? Ondertussen ook luisteren naar het geknal van andere groepen in het veld of aan de rand van ons dorp. De laatste dag van het jaar is op het platteland vooral een dag van naar elkaar luisteren. Wij koesteren dat.
Het is voor ons ook het voornemen voor het nieuwe jaar. Laten we in 2022 nog meer naar elkaar luisteren. Want door naar elkaar te luisteren heb je een kans iets nieuws te leren. Door alleen maar te praten zeg je wat je al weet.

Namens de CarbidUnie wensen we je een knallend 2022!

 

YouTube video