Bericht van uw gemeente 

Nog even en dan sluiten we samen het oude jaar af. En wat voor jaar. We hoopten dit jaar onze vrijheid terug te krijgen, maar helaas zijn er nog steeds maatregelen nodig om elkaar te beschermen tegen het coronavirus. Maatregelen die op iedereen een enorme impact hebben. Iedere dag weer. Ook tijdens de jaarwisseling moeten we afstand bewaren en mogen we maximaal met vier personen samen komen. Zorg goed veur mekaer!

Ook tijdens de jaarwisseling staan brandweer, stewards, politie en jongerenwerkers klaar! Bekijk hun boodschap via hun Instagrampagina’s.

Op 29 en 30 december rijden de jongerenwerkers door de gemeente Staphorst met hun bus. Je bent welkom voor een gratis oliebol of een koptelefoon voor het carbidschieten. Volg @jongerenwerker_yteke of @jongerenwerker_nanda op Instagram om te zien waar ze zijn. Ook wijkagent Jimmy van Ooijen kun je volgen op Instagram via @wijkagent_staphorst.

Alvast een goed en gezond 2022 toegewenst!