Het bestuur van de koren Cantilena uit Staphorst organiseert een eindejaarsconcert ten bate van Woord voor Hoop.  Omdat er nu geen gelegenheid is om te zingen en te repeteren wordt deze livestream aangeboden om een mooie muzikale avond mee te maken.

Aan dit concert werken de volgende musici mee: Evert van de Veen(orgel), Familie Ploeg(cello, (alt)viool, piano), Noortje van Middelkoop(panfluit), Roderick van Arnhem (piano). De digitale collecte die wordt gehouden is volledig bestemd voor Woord van Hoop, de stichting rond Klaasje Kooiker die voor Wycliffe naar Congo hoopt te gaan.

Het concert zal plaatsvinden op D.V. donderdag 30 december om 20.00 uur vanuit de Bovenkerk in Kampen. De uitzending is op het YouTube-kanaal van Ref. gemengd- en kinderkoor Cantilena of via de link op www.cantilenastaphorst.nl te beluisteren.