Update: de advocaat vla en de tiramisu yoghurt is al op en komt niet terug helaas! Nieuwe vla ligt er donderdag in, yoghurt vrijdag.

Toetje voor de feestdagen? Nu bij Zuivelwinkel 298 een special: advocaat vla! (Op=op)

Daarnaast is de tiramisu yoghurt een aanrader, of probeer een van onze andere smaken. Ook is er volle (chocolade)melk verkrijgbaar. Een cadeaupakketje samenstellen? Ook dat kan! We hebben namelijk ook diverse andere producten, bijvoorbeeld fruitsappen, bakmixen en eieren.

Kom langs & volg op Instagram/Facebook!

✔️ Ambachtelijk en lokaal
De zuivelproducten komen rechtstreeks van onze eigen boerderij in Rouveen.
✔️ Smaakvol
De melk wordt minimaal bewerkt, in tegenstelling tot de melk in de supermarkt. Deze is gehomogeniseerd, gecentrifugeerd/ontroomd en soms gestandaardiseerd. Door zulk voedsel te eten wat arm is aan belangrijke voedingsstoffen, moet je steeds meer eten om aan je dagelijkse vitaminen en mineralen te komen. Bij Zuivelwinkel 298 niet! Daarnaast is de pure smaak veel lekkerder.
✔️ Transparant
De zuivel wordt transparant verpakt, namelijk ouderwets in een glazen fles. Hier zit statiegeld op, wanneer u deze inlevert wordt deze hergebruikt.

Kom jij langs aan de Oude Rijksweg 298 in Rouveen? Hier is ons zelfbedieningswinkeltje, betalen kan contant of met een tikkie. De prijzen variëren van €2,55 tot €3,30, inclusief €1 statiegeld. Vragen? App 0622619205.