Staphorst – De Staphorster SGP-fractie brengt dinsdag een kerstboodschap uit voor de inwoners van de gemeente Staphorst.

In een vooruitblik op de kerstdagen wil lijsttrekker Roelof Slager ook terugblikken op het afgelopen jaar. “Ondanks het coronavirus heeft Staphorst het afgelopen jaar veel mogen bereiken. Er kwamen innovaties op het gebied van ventilatie, we mochten onze nieuwe burgemeester verwelkomen en zijn begonnen met de bouw van verschillende woningprojecten in Staphorst en IJhorst. Daarnaast bereiden we woningbouw in Rouveen voor, om zo de druk op de woningmarkt te verlichten.”

Volgens Slager zijn deze resultaten te danken aan de inwoners zelf. “We hebben onze plekken ingenomen in onze dorpen. Soms ging dat vanzelf en soms met moeite. Onze gemeente liet zich zien als een gemeenschap waar hulpvaardigheid en medeleven juist in moeilijke tijden naar boven komt.”

De videoboodschap verscheen dinsdag op de website van de Staphorster SGP. In de korte toespraak kijkt Slager ook vooruit naar kerst: “Stilstaan bij de geboorte van het Kind, bidden en uitzien naar vrede in uw, jouw en mijn hart! We wensen u, we wensen jou, een gezegend kerstfeest!”

 

YouTube video