De Bibliotheek Staphorst en Rouveen blijven open, volgens normale openingstijden. Alleen de maandag- en vrijdagavond sluiten we om 20.00 uur.

Op zaterdag 18 december kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland open mogen blijven voor publiek. De geldende coronamaatregelen blijven van kracht in de Bibliotheek Staphorst. Er worden geen nieuwe activiteiten georganiseerd, een mondkapje vanaf 13 jaar is verplicht en we houden natuurlijk 1,5 meter afstand. Op die manier kunnen alle bezoekers én medewerkers de Bibliotheek veilig bezoeken. Tijdens de feestdagen gelden er wel andere openingstijden. Kijk hiervoor op de website.

De informatiepunten en digitale loketten kunnen, binnen de maatregelen, open blijven en ook de cursussen kunnen door blijven gaan. Op de website van de Bibliotheek Staphorst is precies te vinden wat er wel en niet mogelijk is.

Voor extra toelichting verwijzen wij je graag door naar de website van de Bibliotheek Staphorst.