Ook de Zonnebloem, afdeling Staphorst gaan samen met onze gasten/deelnemers net als vele anderen door een moeilijke tijd heen. Wij hebben dit afgelopen jaar twee activiteiten kunnen uitvoeren als de boottocht en het bezichtigen van zandsculpturen. Verder hebben we twee attenties bezorgd en andere geplande activiteiten moeten afgelasten door de heersende Coronavirus.

Onder de afgelaste activiteiten was o.a. ons 30-jarig bestaan van de afdeling welke nu voor januari 2022 gepland staat. Gezien de huidige situatie zal dat ook een probleem gaan worden, we gaan zien. Ook nu blijven we met onze gasten/deelnemers verbonden door het uitdelen van prachtige kerstkaartjes. Veel vrijwilligers zijn de afgelopen dagen druk geweest deze attentie af te leveren bij zowel de vrijwilligers als onze gasten/deelnemers. Gezien de huidige situatie hebben onze vrijwilligers nog een kleine extra attentie ontvangen voor hun inzet van het afgelopen jaar.

De Zonnebloem is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.

Wij van de Zonnebloem hopen natuurlijk met u dat we deze moeilijke tijd snel achter ons kunnen laten en wij met onze gasten/deelnemers de activiteiten weer op kunnen pakken. Wij zijn een doelgroep die beperkt is in haar bewegingsvrijheid en door Corona is het risico op sociaal isolement groot.                                                                                                                                                                             Met deze kerstattentie proberen we in dit najaar niemand van onze gasten/deelnemers te vergeten. Er zijn voor elkaar is op dit moment heel belangrijk. De gasten/deelnemers willen graag weer naar buiten en onder de mensen zijn en dat willen wij als vrijwilligers ook.

Blijf gezond nu en in 2022 en wij denken aan jullie.