De dames van SC Rouveen werden afgelopen zaterdag in het nieuw gestoken door Strikt Vrouwen uit Meppel.

Voorafgaande aan de geplande uitwedstrijd tegen de dames van Steenwijkerwold werden de dames van Rouveen in een gedeeltelijk nieuw tenue gestoken. De wedstrijdtenues zijn al meerdere jaren gesponsord door loon- en grondverzetbedrijf Trompetter. Toch misten de dames nog iets om ook buiten het spelletje om als “team” naar buiten te treden en werd er contact gezocht met een sponsor die alles van vrouwen en hun specifieke wensen af weet.

Zolang behoefde er niet gezocht te worden. Er bestaan niet zoveel kandidaten die aan deze specifieke eisen kon voldoen. Er kon maar één kandidaat aan de “strikte” eisen van de dames voldoen, nl het uitzend- en detacheringsbureau voor uitsluitend vrouwen “Strikt Vrouwen” uit Meppel, waar rasechte rouveense Annet van Strik de dagelijkse leiding heeft. Samen met de partners Jan Bloemhof en Bert Bloemert (de directeuren van B+B Personeelsdiensten) die de coaching en de kennis inbrengen is Annet het dagelijkse  gezicht van “Strikt Vrouwen”-Personeelsdiensten en doet zij de uitvoering in het prachtige kantoor aan de Woldstraat te Meppel.

Het omgaan met mensen is Annet niet vreemd. Door haar jarenlange ervaring als ondernemer en initiatiefnemer van diverse concepten weet ze als geen ander hoe belangrijk menselijk kapitaal is. Mensen verbinden, in hun kracht zetten, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Het versterken van bedrijven en organisaties, dat is wat Annet wil.  Krapte overbruggen en kennis versterken waarbij flexibiliteit en zekerheid met elkaar verbonden worden. Met juist de zorg daarvoor maakt ze het verschil. Samen een team, het gevoel er niet alleen voor te staan en samen aan de toekomst te werken maken het aangenaam om voor en mee te werken.

Na de uitreiking van een prachtig vrijetijdspak en -pully werd Annet middels een bloemetje en een SC Rouveen-badhanddoek verwend en kon de fotograaf haar werk doen.

In een prachtig tenue gekleed, dacht men af te kunnen reizen naar de uitwedstrijd in Steenwijkerwold, echter…..  bleek op de site van de gastvereniging de wedstrijd als “afgelast” te staan. Teleurgesteld konden de dames de rest van de middag hun prachtige tenue tonen aan de aanwezigen op het prachtige sportcomplex aan de Korte Kerkweg.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden van “Strikt Vrouwen” bezoek dan gerust even de website :    https://striktvrouwen.nl

Foto’s © Willeke Dunnink