Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdagmorgen tegen het 1e team van Trias uit Twello. In deze laatste wedstrijd van de najaarscompetitie moesten Mark Mussche en Jaron Mussche, net als alle andere wedstrijd het met z’n tweeën opnemen tegen drie spelers van Trias 1. Beide dubbelpartijen werden vrij gemakkelijk gewonnen. De overige acht enkelpartijen werden op het scherpst van de snede uitgevochten. Zowel Mark als Jaron werden danig op de proef gesteld, maar ze trokken beiden de winst naar zich toe. Met een eindstand van 10-0 voor Staphorst 1 konden Mark en Jaron tevreden zijn, waarmee het kampioenschap in de hoofdklasse een feit was.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van Swift uit Deventer.

Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale kunnen, voor het eerst spelend in de 3e klasse aardig meekomen. Door in meedere wedstrijden punten te sprokkelen wisten ze zich van de laatste plaats in de poule af te komen, een één na laatste plaats is een prima resultaat. Ook nu was er flink veel tegenstand van Swift 2 en werden er spannende partijen gespeeld. Jonathan en Bert Jan kregen geen grip op twee van de drie tegenstanders in de hun enkelpartijen. Hun dubbelpartij ging helaas in rook op. De coronabeperkingen (geen training) zijn er mogelijk de oorzaak van dat het ritme een beetje verstoord is. Jennieke daarentegen stuurde op haar fanatieke wijze twee tegenstander “het bos in”. Het ging echter niet vanzelf, maar haar spel werd vol bewondering gadegeslagen. Eindstand 4-6 voor Swift 2 uit Deventer.

Op de foto:

Jaron en Mark in opperste concentratie

Foto gemaakt door Albert Kuiper