Tijdens de nationale vrjiwilligersdag van dinsdag 7 december is er op een aangepaste manier aandacht besteed aan de vrijwilligers van Stichting Welzijn Staphorst.

Op 3 locaties ontving het team van SWS in een kort inloopmoment de eigen vrijwilligers om hen te bedanken voor hun betrokkenheid en inzet.

Dit jaar was er ook één jubilerende vrijwilliger, Femmy Koobs-van Dijk, die al 30 jaar actief en betrokken is bij met name de eetgroep op de woensdag. Dit doet zij met veel bevlogenheid,  betrokkenheid, aandacht en zorg.

In IJhorst is Roelof Esinge in het zonnetje gezet omdat hij stopt als vrijwilliger na meer dan 15 jaar beheerder te zijn geweest van wijkcentrum de Poele. Vanuit zijn vak als timmerman heeft hij na zijn pensioen allerlei klussen en taken op zich genomen en uitgevoerd.
Zie ook: www.sws-staphorst.nl