Dinsdag 7 december was de nationale dag van de vrijwilliger en zijn er mooie prijzen uitgereikt.

De groene prijs is naar de Veldschuur Rouveen gegaan. Deze prijs werd uitgereikt door Carin de Cloe van Landschap Overijssel en Statenlid Fractie Mooi Overijssel Fred Kerkhof.

Statenlid Fractie Mooi Overijssel Fred Kerkhof reikte nog 3 prijzen uit aan de vrijwilligers van De Berghorst. Zij zijn zich ook ondanks corona blijven inzetten. Joke Bloemert nam de prijs in ontvangst namens de Berghorst.

Ook de Bibliotheek Staphorst kreeg waardering vanwege de vele maatschappelijke betrokken activiteiten, die ook ondanks corona toch veel doorgegaan zijn. Op de foto staan Astrid Botter en Annita Westerhuis.

Bé Veen van motorclub AMBC Staphorst. Deze club heeft 1000 leden en veel actieve vrijwilligers die alles mogelijk maken zoals verbouwing clubhuis, banen aanleggen. Werken samen met natuurorganisaties, helpen andere verenigingen, maatschappelijk betrokken en organiseren.

Zie ook: www.sws-staphorst.nl