Drie mannen hebben in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 september ingebroken bij een slagerij aan de Ebinnge Wubbenlaan in Staphorst. Nadat ze tijdens hun eerste poging worden betrapt door een fietser, rennen ze weg.

Anderhalf uur later komen ze terug en breken ze de schuifdeur open. Uiteindelijk richten ze vooral schade aan, want ze vinden binnen niets van waarde en vertrekken weer. Voor de inbraak rijdt meerdere keren een lichtgekleurde auto voor de slagerij langs waar de mannen in zitten. Vermoedelijk gaat het om een Volkswagen Golf met lichtmetalen velgen en geblindeerde achterramen.

Herken je de mannen? Weet je meer over deze inbraak? Alle informatie is welkom! Uiteraard mag je dat ook anoniem doorgeven, bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. Daar worden gegarandeerd geen gegevens van bellers genoteerd. – Tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer) – Stuur politie Staphorst een privébericht op Facebook – Gebruik het tipformulier: https://bit.ly/3owpLKS

 

YouTube video