Gemeente Staphorst heeft ongelooflijk veel te bieden als het gaat om sport in allerlei disciplines. Er zijn ontzettend veel mooie verenigingen en accommodaties waar sport kan worden uitgeoefend. Er zijn dan ook heel veel topsporters uit ons mooie dorp, die op hoog niveau presteren. Iets waar wij van Sport & Business trots op zijn. De leden van Sport & Business ondersteunen deze sporters dan ook graag financieel.

Sporters, meld je aan!

Vanaf 26 november 2021 kunnen (nieuwe of bekende) sporters zich aanmelden voor financiële ondersteuning door Sport & Business. Elke sporter kan middels het aanmeldformulier op de website zijn/haar motivatie kenbaar maken om aanmerking te komen voor deze financiële bijdrage.

Ben jij sporter, woonachtig in gemeente Staphorst én is jouw sport aangesloten bij NOC-NSF? Meld je dan aan via: https://sebstaphorst.nl/aanmelden-topsporter/. Je hebt tot uiterlijk 1 januari 2022 de tijd.