Het 1e Staphorster jeugd tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van Trias uit Twello. Staphorst 2 is dan wel koploper in de hoofdklasse, maar Jaron Mussche en Mark Mussche kregen een “koekje van eigen deeg”. Het ging niet allemaal vanzelfsprekend, al in het eerste dubbel ging de winst naar Trias 2. In het tweede (laatste) dubbel zetten Jaron en Mark dit weer recht. De enkelpartijen waren slopend, met enige moeite wist het Staphorster duo elk één winstpunt te verzamelen. Eindstand 3-7 voor Trias 2. Met nog twee wedstrijden te gaan wordt het nog een spannende aangelegenheid wie van de twee teams het kampioenschap binnen sleept.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team in Wijhe. Jennieke en  Bert Jan Krale gingen gemotiveerd de strijd aan, helaas moesten ze met hun tweeën deze klus zien te klaren. Met het eerste dubbel gingen Jennieke en Bert Jan voortvarend van start, maar Wijhe 2 liet zich verder niet zomaar over de knie leggen. Tenenkrommende duels werden gespeeld, verrassend genoeg was het dat waar tegen Bert Jan zijn enkelpartij verloor, daar won Jennieke dan weer van. De tweede (laatste) dubbel ging naar Wijhe 2 en kon er daarna de balans opgemaakt worden. Bert Jan won drie van zijn vier enkelpartijen, Jennieke was twee tegenstanders te slim af door prima terug te “blokken” c.q. te retourneren. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.