Aan het eind van dit seizoen (2021-2022) wordt afscheid genomen van Eddy Zwijnenberg.

Na een grondige evaluatie hebben Eddy en de club besloten om aan het eind van dit seizoen de samenwerking te beëindigen. Na enkele roerige jaren op trainersgebied bij SC Rouveen kwam Eddy in het seizoen 2018-2019 bij de club binnen als de man die rust en orde zou brengen. In combinatie met een goede selectie waren er al in het eerste jaar kansen op een snelle promotie maar moest er op de laatste dag van de nacompetitie toch geconcludeerd worden dat het net niet gelukt was.

Ook de jaren erop werd er behoorlijk gepresteerd ondanks het feit dat enkele talenten de club hadden verlaten voor een nieuwe uitdaging. Eddy wist hierbij de selectie toch te motiveren en om de bovenste plaatsen mee te strijden.

Ook dit 4de seizoen onder leiding van Eddy is het elftal weer goed begonnen met de huidige 2de plaats als beloning. Als club en spelersgroep zijn we ook erg content met Eddy als hoofdtrainer. Toch nu het 4de seizoen is aangebroken en er beslist moet worden over een verlenging of niet is er in goed overleg besloten dat na dit seizoen de samenwerking stopt.

We zijn Eddy dankbaar voor de afgelopen seizoenen die niet eenvoudig zijn geweest door de constante belemmeringen door het corona virus maar die hij toch vol overgave met de groep heeft afgewerkt. We verwachten dan ook ondanks dit gezamenlijk besluit dat we ook dit seizoen tot het einde van de competitie mee gaan strijden om de prijzen.