Vanaf nu is de nieuwste editie van Farming Simulator te bestellen bij de webshop van G&A Computers. De lancering van Farming Simulator 22 wordt op een feestelijke en covid-vriendelijke manier gevierd. Alle bestellingen uit de gemeente Staphorst worden op 22 november gratis aan huis bezorgd met een dikke MF-trekker van Knoll B.V.

Na het succesvolle event 2 jaar geleden rondom de vorige editie van Farming Simulator, kon het dit jaar niet achterblijven. Echter, vereist dit jaar een covid-vriendelijke manier. Naast de gratis thuisbezorging in de gemeente Staphorst is het voor de echte fans ook mogelijk om een upgrade te winnen naar de speciale Collectors Edition. Onder alle bestellingen op de website wordt 5 keer zo’n upgrade verloot: je ontvangt dan zonder meerprijs de exclusieve Collectors Edition in plaats van de normale versie. Om kans te maken op een upgrade naar de Collectors Edition én om jouw Farming Simulator 22 gratis te laten bezorger met de trekker van Knoll B.V. kun je nu al je bestelling online plaatsen in de webshop van G&A Computers.

Simulatie van boerenbestaan

Het spel Farming Simulator is erg bekend in de omgeving van Staphorst. In het spel waant de speler zich in het leven van een boerenbedrijf. Het boerenbestaan wordt gesimuleerd met mooie grafische eigenschappen. Bovendien is het spel gevuld met realistische omstandigheden en machines. De speler heeft daarnaast de mogelijkheid om machines te kiezen naar eigen merkvoorkeur.

Over G&A Computers

G&A Computers is er voor alle vormen van ICT. In de winkel worden nieuwe desktops, laptops en bijbehorende accessoires verkocht. Direct bij de winkel zit een werkplaats waar klanten ondersteund worden met ICT-problemen. Daarnaast is er ook aandacht voor online werkzaamheden en zakelijke ondersteuning. Zo wordt er advies geleverd, websites ontwikkeld en domeinen worden beheerd.  Ontzorgen van de klant staat hierin voorop. Ook voor refurbished producten kan de klant terecht in de winkel in Rouveen.