Op 10 november bent u s’ middags van 14.00 uur tot 16:00 uur of s’ avonds van 20.00 uur tot 22:00 uur van harte welkom in d’ Olde Skoele in Rouveen. We hebben dan een gezellige High tea/ koffie. Tijdens de High tea/koffie is Jan Mulder, zelf woonachtig in Staphorst aanwezig. Hij laat dia’s zien over de gemeente Staphorst. Wij hopen zowel mannelijke en vrouwelijke mantelzorgers hier een plezier mee te doen. Opgeven bij Erna Martens of Eultie Mulder. Gegevens vindt u onderaan deze brief.

Er kunnen zowel s’ middags of s’ avonds 50 mantelzorgers welkom worden geheten, vol =vol

Activiteit voor Jonge Mantelzorgers

Ook voor de kinderen van 6 tot 12 jaar(basisschool) is er een leuke activiteit.

We spelen bingo en na afloop gaan we een lekker patatje met snack eten.

Het is op 10 november van 15:30 tot 18:30 in het dienstencentrum.

Aanmeldingen graag voor 5 november via R.vandehoek@carinova.nl of 06-30732933

Mocht u vragen hebben betreft Mantelzorgondersteuning dan kunt u contact opnemen met Erna Martens bij vragen over chronisch zieken of dementie. Met Rinie van de Hoek bij vragen over jonge mantelzorgers of als u ouder van een kind met een beperking bent en vragen over mantelzorgondersteuning hebt. Met Eultie Mulder als u graag een vrijwillig(st)er als ondersteuning in uw situatie zou willen. Telefoonnummers en mailadressen vindt u onder aan de brief.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

team Steunpunt Mantelzorg Staphorst
Erna Martens h.martens@carinova.nl 06-83868846
Eultie Mulder e.mulder@carinova.nl 06-13075758
Rinie van de Hoek r.vandehoek@carinova.nl 06-30732933