Voor alle patienten van Huisartsenpraktijk Staphorst.

Deze week worden de oproepen voor de griepprik en de pneumokokkenvaccinatie weer verstuurd. Indien u hiervoor in aanmerking komt, krijgt u de oproep deze week thuis gestuurd. 

Iedereen die geboren is tussen 01-01-1948 en 31-12-1952 krijgt een oproep voor de pneumokokkenvaccinatie. De griepprik en de pneumokokkenvaccinatie worden op dezelfde dag en tijd gegeven.

Op woensdag 13 oktober worden tussen 9.00 uur en 11.00 uur de griepspuiten in de Berghorst gegeven.

Op woensdag 13 oktober worden (na 11.00 uur) de griepspuiten aan huis gegeven.

Op woensdag 27 oktober worden tussen 16.00 uur en 20.00 uur de griepspuiten in het Medisch Centrum gegeven.

Heeft u geen oproep gekregen en denkt u toch in aanmerking te komen voor de griepprik of de pneumokokkenvaccinatie? Neem dan contact op met de assistente, bij voorkeur per mail corine.staphorst@ezorg.nl

Heeft u een oproep gekregen en ziet u toch af van de prik, dan hoeft u dat niet aan ons te laten weten. 

Indien het voor u niet mogelijk is om aan de praktijk te komen, dan komen wij bij u thuis om te prikken. Neem hiervoor contact op met de assistente, bij voorkeur per mail corine.staphorst@ezorg.nl

Door de corona was er vorig jaar een leveringsprobleem van griepspuiten,  dit jaar is dat niet aan de orde. U mag er vanuit gaan dat er voldoende griepspuiten op de afgesproken datum zijn. 

Het advies van de gezondheidsraad, t.a.v. mensen die evt. een 3e covid vaccinatie krijgen, is dat ze de covid vaccinatie of 7 dagen NA of 14 dagen VOOR de griep/pneumokokken vaccinatie plannen om zo evt. bijwerkingen uit elkaar te kunnen houden.

Voor vragen mag u mailen met corine.staphorst@ezorg.nl of bellen naar 06-30753381.

Bent u ingeschreven in de praktijk van dokter Pezeshki Nia, dan krijgt u van deze praktijk een oproep!