Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. 

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

Waar:           Bibliotheek Staphorst, Venneland 1, Staphorst
Wanneer:    woensdag 20 oktober 2021
Hoe laat:      10.00 – 11.30 uur

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. 

Beschikbaarheid telefonische spreekuren

Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10. Tijdens de zomerperiode van 12 juli t/m 31 augustus 2021 alleen bereikbaar op de ochtend. Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur 

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! 

Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur