Wij als werkgroep Rouveen/Staphorst zijn van mening dat de container goed tot heel goedwordt gebruikt voor het inzamelen van kleding. Daarvoor nogmaals onze dank!Hierdoor willen we de twee jaarlijkse kledinginzamelingsactiesin de maanden april en oktober laten vervallen. We hopen dat u blijft brengen maar,lees  a.u.b. wel goed de sticker die op de container zit. B.v.d. Verkeerde spullen brengen onnodigkosten en werk met zich mee. 

Niet inleveren: dekbedden, kussens ook tuinstoelkussens, bedlinnen, kleine lappen stof, vloerbedekking, oude gordijnen en vitrages.

tip: Dekbedden en bedlinnen kunnen heel vaak wel bij kringloopwinkels ingeleverd wordenen oude gordijnen en vitrages en lompen kunnen in ondergrondse container op het kerkplein en marktplein. Kijk voor meer info eens op  www.dorcas.nl