Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging vrijdagavond van start in de najaarscompetitie 2021. Het team kreeg het 1e team van Emmeloord op bezoek. Albert Kuiper, Hermen van Arnhem en Sibrand Hassing kregen geduchte tegenstand te verwerken. Albert wist nog wel een game mee te pikken, maar verslikte zich uiteindelijk in alle drie tegenstanders. Hermen kreeg ook met moeite grip op de drie taaie tegenstanders en moest bekennen dat het in de seniorencompetitie tactisch gezien anders spelen is als bij de jeugd. Sibrand zat het geluk in één van de drie enkelpartijen niet mee, anders had hij ze alle drie in winst omgezet. Uitslag 2-7 voor Emmeloord 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen manivesteerd zich dit seizoen weer in de 5e klasse. Vrijdagavond kwam het 2e team van Wham uit Nieuwleusen op bezoek. Helaas kwam Wham 2 met twee spelers, daardoor stond het Staphorster team vooraf al met drie punten voor. Henrico Slager, Robert Compagner en Nico Drost zaten goed in hun vel en wisten tegen Wham 2 het maximaal aantal punten te behalen. Hoewel de twee spelers van Wham flink tegenstand boden, wist het Staphorster trio alle zes te spelen enkelpartijen in winst om te zetten. Eindstand, 9-0 voor Staphorst 2.

Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag thuis tegen het 2e team van De Veluwe uit Apeldoorn. Jaron Mussche en Mark Mussche waren gebrand op een goed resultaat, maar beiden werden aardig op de proef gesteld. Jaron en Mark begonnen aan hun eerste dubbel en wonnen deze in vijf games. Vele spannende enkelpartijen volgden hierna, deze werden allemaal door Jaron en Mark in winst omgezet. De laatste partij, het tweede dubbel ging in vier games naar het Staphorster duo. Eindstand 10-0 voor Staphorst 1.

Het 2Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen in de 3e klasse thuis tegen het 1e team van Harderwijk. Jonathan Drost, Jennieke Krale en Bert Jan Krale kwamen goed voor de dag. Jennieke en Bert Jan begonnen met de eerste dubbelpartij, dat zag er verrassenderwijs veelbelovend uit dus zetten zij Staphorst 2 gelijk op een 1-0 voorsprong. In de enkelpartijen werd er door beide teams afwisselend gescoord. Jammergenoeg liet Jonathan zich twee maal in de vijfde games de kaas van het brood eten, hij moest het doen met eenmaal winst in zijn derde enkelpartij. Jennieke werd ook danig op de proef gesteld, zij scoorde uiteindelijk één winstpunt in het enkel. Bert Jan kwam, zag en overwon in zijn beide enkelpartijen. Het tweede dubbel werd door Jonathan en Bert Jan met glans in winst omgezet, waarmee Staphorst 2 met een 6-4 winst aan het langste eind trok.