Zaterdag 11 september 2021 jl. organiseerde werkgroep Timotheos Staphorst een viswedstrijd voor de jeugd. Langs de waterkant werd er door 112 vissers gestreden voor de eerste plaats. Werkgroep Staphorst kijkt terug op een mooie middag met een opkomst boven verwachting!

De winnaars Jurjen de Weerd (1e prijs) mocht samen met Niels Huls (2e prijs) en Emiel Jansen (3e prijs) een mooie beker in ontvangst nemen. Diegene met het meeste sponsorgeld maakte ook kans op een mooie prijs. Deze prijs is gewonnen door Thijs Tuin. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Na afloop van de viswedstrijd was er een mooie verloting waardoor niet iedereen met lege handen naar huis ging. Dankzij het sponsorgeld wat de kinderen hebben opgehaald en de vrijgevigheid van de sponsoren kon het mooie bedrag van € 2.621,- overgemaakt worden ten goede van het werk in Malawi. Iedereen heel hartelijk bedankt die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

In het bijzonder willen wij alle vrijwilligers, hengelaarsvereniging Staphorst en alle sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van deze viswedstrijd.

Graag brengen wij de sponsoren nog bij u onder de aandacht:

AVÉ Bouwservice

Bloemhof Staphorst

Brouwer Export Cattle B.V.

Dons Boomkwekerij

Dons Hoveniersbedrijf

Kooiker Recycling

Visartikelen v.d. Horst

Talen Tools