Collecteweek HandicapNL (27 september tot en met 2 oktober 2021 , week 39)

Iedereen eerlijke kansen!

Op maandag 27 september start HandicapNL, landelijk en ook in Staphorst met de collecte en vraagt daarbij aandacht voor de positie van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je  weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door je te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen. Familieleden helpen we een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht. En we stimuleren de sociale kring en de complete maatschappij om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken. 

Iedereen hoort erbij, iedereen eerlijke kansen.

Helpt u mee deze droom te verwezenlijken!

Van de opbrengst van de collecte is een deel bestemd voor de locatie van Stichting Philadelphia Zorg aan de Julianastraat in Staphorst. Bewoners en het team van de Julianastraat bevelen deze collecte dan ook van harte bij u aan en bedanken alvast alle collectanten! 

Voor meer informatie over de collecte in Staphorst kunt u terecht bij de plaatselijke coördinator van Stichting Philadelphia Zorg: Jenneke Kroes, Telefoon (werk) 0522-464856, email:  J.Kroes-vanDuren@philadelphia.nl

Voor algemene informatie over de collecte kunt u contact opnemen met Henriëtte Bijl,  manager collecte  HandicapNL via info@collectebureau.nl

Voor meer informatie zie www.handicap.nl/collecte