Gisteren (8/9/2021) is bij De Haan Boeken in Staphorst het nieuwste boek van Lynn Austin gepresenteerd. In christelijk Nederland is Austin bekend van haar historische en Bijbels-historische romans. ‘Een lied in de schaduw’ is haar nieuwste roman. Deze roman speelt zich af in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Door de coronapandemie kon Austin zelf helaas niet naar Nederland komen, daarom hebben we samen met de uitgever de lancering op een andere manier georganiseerd. Voorafgaand aan de presentatie is een actie op touw gezet om de allergrootste fan van Lynn Austin te zoeken. Je kon jezelf aanmelden door te laten weten waarom je haar grootste fan bent. 

De winnares van deze actie, Lydia Wiebenga, is gisteren met een cabrio bij haar huis opgehaald. De rode loper was uitgerold en onder begeleiding van vioolmuziek werd ze bij de winkel ontvangen. Hier heeft ze het allereerste exemplaar van ‘Een lied in de schaduw’ in ontvangst genomen.

We kijken terug op een gezellig samenzijn en we wensen Lydia heel veel leesplezier toe!

‘Een lied in de schaduw’ speelt zich af in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Om dit boek te schrijven heeft Lynn Austin Nederland bezocht en gedegen onderzoek gedaan naar de situatie van toen. In deze spannende roman neemt ze je mee in de belevingswereld van drie moedige vrouwen, die elk op hun eigen manier de oorlog doorstaan.