Dat de Hartstichting afdeling Staphorst heeft besloten om weer van start te gaan vanaf 13 sept.!

Natuurlijk wordt er volgens de laatste maatregelingen gehandeld, en bij klachten blijf je thuis. De Hartstichting biedt ontsmettingsmiddel aan, latex handschoenen, houden de 1,5 meter afstand en oefenen doe je alleen. De groepen zullen kleiner zijn zodat sneller en efficiënter geoefend kan worden, maar dat maakt ook dat we meer tijd hebben en dus ruimte voor 2 groepen op een avond om zo iedereen zo spoedig mogelijk weer een herhaling aan te bieden. 

Het enthousiasme van de deelnemers, die inmiddels gebeld zijn, is groot, omdat het herhalingslessen zijn en men bewust is dat het herhalen bijdraagt aan het efficiënt handelen, mocht het daadwerkelijk nodig zijn. 

De Reanimatie partner van de Hartstichting Staphorst concentreert zich eerst op de herhalingslessen die gegeven gaan worden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond bij het vertrouwde adres Waanders in Staphorst.