Na de vakantieperiode vervolgt de concertserie op het Zwier van Dijk orgel in Genemuiden met een uitvoering door de Goudse organist Gerben Budding. Het orgelconcert begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk zijn om 19.30 open. Op programma staan ‘Wie maar de goede God laat zorgen’ (C. de Wolf) en verder werken van Bach,  Manneke en Mendelssohn-Bartholdy en om af te sluiten met een Fantasie over psalm 33 met aansluitend samenzang vers 1 (C. de Wolf). Het volledige programma kunt u vinden op de website https://www.orgelcomitegenemuiden.nl/.

Reserveren voor dit concert kan via het emailadres reservering@orgelcomitegenemuiden.nl met opgaaf van u naam en telefoonnummer en aantal personen. Tijdens de avond gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. De toegang tot het concert is gratis. Bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten. U kunt alvast een voorproefje nemen van de muziek die wordt gespeeld met deze link: https://www.youtube.com/watch?v=WS0nfBuaBP0  Het volgende concert door Jos van der Kooy is op D.V. 5 oktober.